Τα γενέθλια του παιδιού πλησιάζουν και θέλετε, αυτή τη φορά, να ξεφύγετε από τα τετριμμένα; Να δημιουργήσετε ένα διαφορετικό παιδικό πάρτι, που θα ενθουσιάσει το ίδιο και τους μικρούς, επίτιμους καλεσμένους του; Θέλετε η βάφτιση του μωρού σας, να μείνει αλησμόνητη σε μικρούς και μεγάλους; Θέλετε να απασχοληθεί δημιουργικά στο σπίτι μαζί με τους φίλους του; Τότε δεν έχετε παρά να προσθέσετε ακόμη έναν καλεσμένο στη λίστα σας! Έναν e-Αnimater!
       Μοναδικά βιντεάκια στα οποία ο Animater μεταμφιεσμένος στον χαρακτήρα του παιδικού ήρωα της επιλογής σας, ψυχαγωγεί τους μικρούς σας φίλους και με περίτεχνο τρόπο τους διδάσκει μέσα από το παιχνίδι και τη διασκέδαση.

   Το Fairyworld σας προσφέρει μεγάλη ποικιλία από εμφανίσεις animater με αγαπημένους παιδικούς ήρωες. Κλόουν, πριγκίπισσες, μαγισσούλες,  πειρατές, ο Μπομπ Σφουγγαράκης, ο Μίκυ, η Μίνι, η Στρουμφίτα, η Πριγκίπισα Έλσα, ο Ζορό, ο Μπάτμαν, ο Σούπερμαν, ο Σπάιντερμαν μπορούν να έρθουν κοντά σας μέσω βίντεο συνοδευόμενοι από την μαγεία του κόσμου των παραμυθιών. 
  Μπορείτε ακόμα και να επιλέξετε κάποια εμφάνιση η οποία δεν περιλαμβάνεται στις άνωθεν φτάνει να επικοινωνήσετε μαζί μας έγκαιρα. Επικοινωνήστε μαζί μας στο infofairywold@gmail.com.