Πόσες γενιές παιδιών έχουν μεγαλώσει μέσα από τα παραμύθια; Νεράιδες και δράκοι, πριγκίπισσες και βασιλόπουλα, μάγισσες, πήγασοι και πλήθος φανταστικών ηρώων ανήκουν σίγουρα στις αγαπημένες αναμνήσεις που έχουμε όλοι από την παιδική μας ηλικία
   Τι είναι όμως αυτό που κάνει τα παραμύθια τόσο μοναδικά για τα παιδιά; Πέρα από τον ψυχαγωγικό του ρόλο, το παραμύθι μιλάει μ’ έναν ξεχωριστό τρόπο στην ψυχή των παιδιών κι αποτελεί μέσο για την παιδαγωγική ανατροφή και την κοινωνικοποίηση τους. Μόλις ακούσουν τη μαγική φράση «Μια φορά κι έναν καιρό…» μας κοιτούν με μάτια ορθάνοιχτα, γεμάτα περιέργεια και ανυπομονησία. Αμέσως αναρωτιούνται πως μπορεί να είναι οι ήρωες, το μυθικό βασίλειο ή το παραμυθένιο κάστρο. Πλάθουν στο μυαλό τους ένα σκηνικό και τοποθετούν τους ήρωες σ’ αυτό. Η αφήγηση μιας ιστορίας εξάπτει και καλλιεργεί τη φαντασία των παιδιών και τα διαπαιδαγωγεί ακούσια με μοναδικό τρόπο.

   Το Fairyworld έρχεται να προσφέρει κάτι μοναδικό στους μικρούς τoy φίλους. Το δικό τους παραμύθι! Ένα παραμύθι στο οποίο ο πρωταγωνιστής δεν είναι άλλος από τον μικρό φίλο ή φίλη του Fairyworld. Το Παραμύθι έρχεται στο παιδί σε μορφή ebook ή audio book. Μπορείτε να φανταστείτε κάποιο καλύτερο δώρο για ένα μικρό παιδί από ένα παραμύθι στο οποίο θα πρωταγωνιστεί το ίδιο και θα το συντροφεύει ακόμα και όταν θα έχει μεγαλώσει ως ένα υπέροχο ενθύμιο; Επικοινωνήστε μαζί μας στο infofairywold@gmail.com.